2012. január 17., kedd

Gurulós bevásárló táska (kocsi), kockás - Jelenlegi ára: 2 990 Ft .

Eladó egy kockás, kerekes, könnyen, kényelmesen húzható bevásárló táska!
A táska kifejezetten nagy befogadó képességű, 55 cm magas a pakolós része, szemből nézve 40 cm széles, oldalt 20 cm szélességű.
Anyaga: vízhatlan szövet-hatású a külső felület, a belső műanyag. Tetején zippzáras zseb található. Összecsukható, a fogantyú állítható magasságú. Alumínium vázas (1, 5x1, 5 cm), a fogantyú műanyag résszel ellátva. Kerekei 10 cm átmérőjűek, erős gumi bevonattal.
Használt, de kifejezetten jó állapotú, újszerű, a kitámasztó fémen látszik valamennyi kopás.
*A csomagot ajánlott küldeményként adom fel (1770, - ft), kivéve, ha a Vevő az olcsóbb postai szolgáltatást választja (1115, - ft). Ezt külön e-mailben kérném jelezni időben a postázás előtt, mivel csupán a Vevő felelősségére teszek eleget a kérésnek!
Rózsaszínű postai csekket elfogadok előre postázással!
*Licitálás előtt mindkettőnknek jobb, ha kérdezel , minden kérdésre szívesen válaszolok! Bemutatkozó oldalamat is érdemes elolvasni, mivel az adás-vétel azokkal a feltételekkel jöhet létre.
*Egyéb, más termékeket is árulok, többek között női-férfi márkás ruhaneműket is, könyveket, használati tárgyakat, stb. Kérlek, nézd meg őket, hátha találsz valamit, ami kedvedre való lenne!
Köszönöm a látogatást! : -)


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-27 14:35
. Gurulós bevásárló táska (kocsi), kockás - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Fontos